Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗеленський хоче закріпити інститут першої леді на законодавчому рівні

Щоб чітко окреслити обов'язки дружини президента

Президент Володимир Зеленський повідомив, що хоче закріпити інститут першої леді на законодавчому рівні. Про це він розповів виданню «Українська правда».

На думку Зеленського, у першої леді мають бути чітко окреслені обов’язки. Це своєю чергою допоможе уникати необґрунтованої критики та неетичних закидів у бік дружини президента.

Зокрема він згадав про випадок, коли один із лікарів звинуватив Олену Зеленську в тому, що йому не надали обіцяну надбавку до зарплатні за боротьбу з коронавірусом, а натомість просто написали листа підтримки.

«Антипіар їй зробила людина, яка відповіла: «Що це за листи? Де мої 300 відсотків? На жаль, цей лікар не міг отримати ці 300 відсотків, бо він не рятував людей від коронавірусу. А цю надбавку можуть отримувати лише лікарі, які боролися з коронавірусом, які ризикували свої життям», − сказав УП Зеленський.

Президент пояснив, що зарплатня й надбавки не залежать від рішень першої леді, а тому лікар, який це сказав, вчинив образливо.

Зеленський також наголосив, що на розробку законопроєкту про закріплення інституту першої леді не треба буде бюджетного фінансування.

Обкладинка: Олена Зеленська

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.