Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСкарлетт Йоганссон налагодила відносини з Disney після судового позову

Акторка звинувачувала компанію в порушенні умов угоди

Скарлетт Йоганссон і Disney дійшли згоди після судового позову акторки, яка звинувачувала компанію в недотриманні умов угоди показу «Чорної вдови». Про це повідомив Variety.

Умови нової угоди між Йоганссон і Disney не розкриваються. Відомо, що в позові акторка вимагала від студії відшкодування у 50 мільйонів доларів.

«Я щаслива, що вирішила наші розбіжності з Disney. Я неймовірно пишаюся роботою, яку ми робили разом протягом багатьох років, і дійсно насолоджувалася нашими креативними відносинами з командою. Я сподіваюся на продовження нашої співпраці в найближчі роки», – заявила Йоганссон.

Голова контенту Disney Алан Бергман також прокоментував ситуацію. Чоловік поділився, що компанія задоволена підсумками суперечки.

«Я дуже радий, що нам удалося досягти взаємної згоди зі Скарлетт Йоганссон щодо «Чорної вдови». Ми цінуємо її внесок у кінематографічний всесвіт Marvel і сподіваємося на спільну роботу над майбутніми проєктами, включаючи фільм Tower of Terror», – сказав Бергман.

Нагадаємо: за контрактом, фільм «Чорна вдова» повинні були показувати тільки в кінотеатрах, проте в день прем’єри він також вийшов на стримінгу Disney+. Це вплинуло на гонорари Йоганссон.

Після позову акторки Disney назвала заяву Йоганссон «безпідставною» та додала, що «позов є особливо сумним і тривожним через його бездумне ігнорування жахливих і тривалих глобальних наслідків пандемії».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.