Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШотландія стала першою країною, яка додала тему ЛГБТ до шкільної програми

Учні вивчатимуть тему інклюзивності

Шотландія стала першою країною у світі, яка додала до шкільної програми теми ЛГБТ+ та інклюзивності. Про це повідомив The Scotsman.

Усі працівники школи отримають базовий курс для висвітлення теми ЛГБТ та навчальні ресурси для більш інклюзивної освіти. Також планується запуск вебсайту з інформаційними ресурсами для підтримки молоді.

Школи будуть зосереджені на вивченні ідентичності, проблем та історії ЛГБТ, а також приділятимуть увагу рівності, зменшенні булінгу та поліпшенні освітнього процесу для представників ЛГБТ серед учнів.

План програми та контент сайту допомогли розробити батьки, учителі, молодь і ЛГБТ-організації.

За даними звіту благодійної організації Stonewall, майже половина ЛГБТ-учнів зазнають цькування в школі через свою орієнтацію або гендерну ідентичність.

«Я зазнав знущань та упереджень у школі через те, що я гей, і це згубно впливало на мою впевненість і добробут. Цей новий вебсайт і допоміжні ресурси допоможуть вчителям застосовувати проактивний освітній підхід для боротьби з несправедливістю. Найголовніше, що це допоможе молодим людям і надасть їм можливість, якої я не мав у школі, – відчувати впевненість, що тебе цінують і пишаються тим, хто ти є», – заявив Джордан Делі, співзасновник організації Time for Inclusive Education.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.