Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗірка «Бріджертонів» Фібі Діневор розповіла, як популярність вплинула на її психічне здоров’я

Акторка поділилася, що відчуває страх невдачі

В інтерв’ю Harper’s Bazaar UK зірка «Бріджертонів» Фібі Діневор поділилася, що була «сповнена тривог» після успіху серіалу, у якому зіграла головну роль.

Акторка, яка набула популярності після виконання ролі Дафні Бріджертон, розповіла, що їй важко впоратися з увагою та що часом вона відчуває страх, що «підведе когось».

«Я не думаю, що хтось знає, як із цим впоратися. Мене турбує все. Я сповнена тривог. У мене є страх невдачі, страх підвести когось, суперечити собі [...] Я медитую, у мене є терапевт, я гуляю щодня. Є речі, які я роблю, щоб заземлити себе, тому що зараз усе досить напружено», – поділилася акторка.

За словами Діневор, вона не очікувала, наскільки успішним виявиться проєкт, поки не почала бачити фотографів біля свого будинку.

«Я думала, що це просто черговий проєкт. У першому сезоні люди казали мені: «Ти знаєш, він може стати дуже популярним». Але ти ніколи не віриш у це й ніколи не зрозумієш, як це, поки це не станеться з тобою. Це досить дивно. Лише коли ми знову почали виходити з дому, а на вулиці були фотографи, що було дуже страшно, я зрозуміла: якщо вийду в піжамі, можливо, хтось зробить фотографії», – розповіла Діневор.

Наразі акторка знімається в британській версії популярного французького серіалу Call My Agent! разом із Геленою Бонем Картер.

Фото: Popsugar

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.