Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNirvana може змінити обкладинку альбому Nevermind на тлі судової справи

На це натякнув барабанщик Дейв Грол

Барабанщик Nirvana Дейв Грол заявив, що обкладинка альбому Nevermind може оновитися на тлі позову Спенсера Елдена, який був немовлям на знімку. Про це пише Dazed.

Коментуючи позов в інтерв’ю The Sunday Times, Грол сказав, що звинувачення Елдена не були для нього чимось новим: «У якийсь момент, на жаль, це стає нормальним із часом».

Водночас барабанщик припустив, що судова справа може призвести до оновлення обкладинки Nevermind: «У мене є багато ідей, як ми можемо змінити цю обкладинку. Подивимося, що буде далі». Грол не уточнив, якою саме бачить оновлену обкладинку, проте додав, що вони придумають «щось хороше».

Нагадаємо: у серпні Елден подав у суд на Nirvana. Позивач стверджує, що оголене зображення є дитячою порнографією. На обкладинці альбому 4-місячний Елден оголений плаває під водою в басейні.

Хоча несексуальні зображення немовлят, як правило, не вважаються дитячою порнографією відповідно до законодавства США, адвокати Елдена стверджують, що долар, накладений після того, як було зроблено фото, робить немовля «схожим на секс-працівника».

Ми розповідали про флешмоб в мережі, який почався на тлі справи.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.