Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Каліфорнії заборонили знімати презерватив під час сексу без відома партнера

За ініціативи депутатки від Демократичної партії Христини Гарсія

Каліфорнія стала першим штатом США, який визнав незаконним стелсинг, тобто зняття презерватива під час сексу потайки від партнера. Як повідомляє Associated Press, доповнення до цивільного кодексу підписав губернатор Гевін Ньюсом.

Відтепер таємне зняття презерватива вважається злочином сексуального характеру. Постраждалі зможуть подавати в суд на зловмисників і вимагати відшкодування в суді.

«Цей закон є першим у країні, але я закликаю інші штати наслідувати приклад Каліфорнії та дати зрозуміти, що стелсинг не тільки аморальний, але й незаконний», – сказала депутатка від Демократичної партії Христина Гарсія, яка наполягала на його введенні ще з 2017 року.

Законопроєкт підтримали працівники сфери еротичних послуг, заявивши, що він може дозволити секс-працівникам подавати в суд на клієнтів, які знімають презервативи.

Ньюсом також схвалив другий законопроєкт Гарсії, який прирівнює зґвалтування дружини або чоловіка до насильства над сторонньою людиною. За старим законодавством зловмисники могли уникнути тюремного ув’язнення, отримавши випробувальний термін.

«Зґвалтування – це зґвалтування. І свідоцтво про шлюб не виправдовує вчинення одного з найжорстокіших і садистських злочинів», – заявила Гарсія.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.