Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАдель розповіла про тривожність, бодішеймінг і майбутній альбом в інтерв’ю Vogue

Співачка з’явилася на обкладинці американського та британського номерів

Британський та американський Vogue вперше обрали для обкладинки спільну героїню. Нею стала Адель, яка 15 жовтня випустить свою першу пісню за 6 років.

Це перше інтерв’ю співачки за п’ять років. Адель поділилася своїми думками щодо розлучення, тривожності й очікувань щодо майбутніх стосунків, а також розповіла деталі майбутнього альбому та відверто прокоментувала всі обговорення щодо її схуднення.

Співачка поділилася, що писала новий альбом із метою допомогти її дев’ятирічному сину зрозуміти своє розлучення, коли він подорослішає. За словами Адель, упоратися з тривожністю, коли «життя розвалилося», їй допомогли зустрічі з психотерапевтом.

«Люди були скрізь, намагалися отримати історії, і я просто ненавиділа це. Мені було соромно. Мені було справді ніяково. Коли ти вже не можеш зробити так, щоб щось спрацювало. Нас, жінок, вчать продовжувати намагатися, навіть у фільмах, які ми дивилися, коли були маленькими. Тоді це розбило мені серце, але зараз це здається мені дуже цікавим. Як нам кажуть, щоб ми просто проковтнули це», – сказала співачка.

В інтерв’ю Адель також згадала обговорення свого тіла, які почалися після оприлюднених знімків, де видно, що вона схудла. Співачка уточнила, що втрата ваги була пов’язана з її тривогою та що тренування два-три рази на день були не для схуднення, а для того, щоб «стати сильною» та щодня виділяти час для себе.

«Моє тіло об’єктивізували всю мою кар’єру. Це не тільки зараз. Я розумію, чому це шок. Я розумію, чому деякі жінки особливо постраждали. Візуально я представляла багато жінок. Але я та ж сама людина. І найгірше у всьому було те, що інші жінки найбільш жорстоко обговорювали моє тіло. Я була дуже розчарована цим. Це образило мої почуття», – поділилася Адель.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.