Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Полтавщині поліцейського запідозрили у зґвалтуванні місцевої жительки

Нацполіція проводить службове розслідування

У Полтавській області розслідують кримінальне провадження за фактом зґвалтування, до якого, імовірно, був причетний працівник поліції. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«12 жовтня близько 8 години надійшло повідомлення від мешканки Лубенського району про те, що вночі її зґвалтували двоє осіб. Один із чоловіків, на якого вказує потерпіла, – місцевий дільничний офіцер поліції, який із 30 вересня перебував на лікарняному», – ідеться в повідомленні.

Колишній нардеп Ігор Мосійчук повідомив деталі справи у своєму телеграм-каналі. Він написав, що в ніч на 12 жовтня в селі Чавельча двоє людей, поліцейський і колишній правоохоронець, нібито вибили двері й увірвалися до оселі матері-одиначки, вагітної другою дитиною, і зґвалтували її. Постраждалу госпіталізували з кровотечею.

Після реєстрації заяви співробітники головної інспекції та внутрішньої безпеки Нацполіції розпочали збір інформації про подію. Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження.

У поліції наголосили, що всі зібрані під час службового розслідування матеріали співробітники Департаменту головної інспекції одразу передадуть до органу досудового розслідування.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.