Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не надлюдина»: Halsey відреагувала на коментарі про її тіло після вагітності

Співачка відверто розповіла про свій досвід

Halsey відреагувала на схвальні коментарі про її фігуру після пологів і відверто поділилася своїм досвідом. Свій допис співачка опублікувала в інстаграмі.

На вихідних Halsey виступила в ефірі шоу Saturday Night Live. У коментарях багато користувачів відмітили, що співачка чудово виглядає після того, як народила свого сина в липні. Музикантка адресувала компліменти в дописі із галереєю фото, яка показує її після вагітності.

«Тіло, що стояло за усіма цими компліментами, минулої ночі було одягнене в кастомізований костюм і було під чудовим освітленням, яке довго тестували, щоб я могла почувати себе добре й виконувати свою роботу. Я не хочу підживлювати ілюзію, що ти маєш відчувати й виглядати «чудово» одразу після пологів. Наразі це не моя історія», – написала Halsey.

За словами співачки, що б вона не зробила, люди однаково будуть говорити про її тіло, тому вона дає «щось реальне, про що можна поговорити».

«Моє тіло вже давно відчувається як чуже. Я настільки чесна, що іноді розповідаю занадто багато, але це важливо [...] Я не маю інтересу зараз займатися спортом. Я надто втомлена й занадто зайнята грою зі своїм дорогим сином», – продовжила Halsey.

Співачка поділилася фото через кілька днів після пологів і додала, що жінка може виглядати вагітною навіть вже після народження дитини та що її тіло досі змінюється.

«Я ніколи не поверну своє «тіло до дитини», як би воно не змінювалося фізично, тому що в мене народилася дитина! І це змінило мене назавжди; емоційно, духовно й фізично. Але, будучи чесною, я дійсно втомилася, я не надлюдина, і це дійсно важко. Та я роблю все можливе, щоб служити своєму мистецтву та своїй родині, водночас показуючи реальність», – написала Halsey.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.