Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix звільнив співробітницю після звинувачень випуску нового шоу у трансфобії

У компанії це пояснили підозрою у витоку конфіденційної інформації

Netflix звільнив темношкіру співробітницю, яка організувала групу транслюдей серед робітників із закликом піти з роботи. Це зробили на знак протесту проти реакції компанії на критику нового комедійного шоу. Про це повідомив The Verge.

Інцидент стосується авторського шоу коміка Дейві Шапелла під назвою The Closer. Зокрема, стендапи Шапелла звинуватили у трансфобії. Колишня працівниця Netflix, яка наразі вагітна, попросила не називати її імені в коментарі.

«Усі ці білі люди ходять навколо, розмовляючи з пресою та публічно виступаючи у Twitter, і єдина людина, яку звільняють, – це темношкіра людина, яка весь час мовчала. Це абсурд, і це ще більше показує, що темношкірі люди є цільовими в цій розмові», – заявила звільнена робітниця.

Це не перша співробітниця Netflix, яку звільнили за критику шоу. Терра Філд, транслюдина і програмістка, була відсторонена від роботи через серію твітів про шоу, які стали вірусними.

Водночас у Netflix повідомили, що звільнення пов’язані з підозрою у витоку внутрішньої інформації компанії в пресу.

«Ми звільнили співробітницю за те, що вона поділилася конфіденційною комерційною інформацією за межами компанії. Ми розуміємо, що ці дії могли бути мотивовані розчаруванням і образою, але підтримка культури довіри та прозорості є основою нашої компанії», – заявили в Netflix.

Співробітники Netflix вимагають, аби Netflix визнав шкоду, якої випуск шоу завдав транслюдям, і зобов’язався публікувати на стримінгу більше ЛГБТ-контенту.

Фото: Curiocity

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.