Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьДжессіка Честейн розповіла, що наполягала на рівності оголених зйомок у «Сценах з подружнього життя»

Серіал досліджує проблеми стосунків через життя однієї подружньої пари

Актори Джессіка Честейн («Інтерстеллар», «Гра Моллі») й Оскар Айзек («Зоряні війни», «Дюна») поділилися подробицями зйомок мінісеріалу «Сцени з подружнього життя», де зіграли головні ролі.

Зокрема, у шоу The View актори розповіли про зйомки оголених сцен. За словами Честейн, вона заявила про свої умови зйомок подібних сцен ще на початку.

«На самому початку я сказала: «Мене не турбують усі оголені сцени, але будь-яку частину мого тіла, яку ви показуєте, вам доведеться показати й в Оскара». Я хотіла, щоб був баланс», – розповіла Честейн.

Водночас Оскар Айзек поділився, що навіть не знав про те, що його оголена сцена все ж таки ввійшла до серіалу. Актор пожартував, що дізнався про все через соцмережі, проте це його не турбувало.

Серіал «Сцени з подружнього життя» переосмислює однойменну роботу шведського режисера Інгмара Бергмана, який вийшов у 1973 році. Він досліджує проблеми сучасних стосунків крізь призму життя однієї подружньої пари.

Раніше ми розповідали, що Кейт Вінслет заборонила редагувати сексу-сцену в серіалі «Мейр з Істтауна», де було видно складки на її животі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.