Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЧоловік подав у суд на бренд Гвінет Пелтроу. У його домі вибухнула свічка з ароматом вагіни

Позивач звинувачує бренд у порушенні гарантії

Американець Колбі Вотсон подав у суд на компанію Гвінет Пелтроу Goop після того, як у нього вдома вибухнула свічка «з ароматом вагіни» – бестселер бренда. Чоловік вимагає компенсацію в 5 мільйонів доларів.

Мешканець Техасу стверджує, що купив свічку на вебсайті Goop і вперше запалив її в лютому. Він поставив її на свою тумбочку. Приблизно через 3 години, свічка почала виробляти велике полум’я й незабаром «вибухнула», залишивши кімнату заповненою димом. У результаті інциденту в помешканні пошкодилися меблі.

На сайті Goop є відповідне попередження, що свічку потрібно запалювати не більше, ніж на 2 години. Однак, за словами постраждалого, цих попереджень недостатньо. У документах суду зазначено, що Вотсон подає до суду на компанію за порушення гарантії та відповідальності за продукцію й вимагає відшкодування збитків на суму понад 5 мільйонів доларів.

Представники Goop вважають, що позов не серйозний і націлений на знищення репутації фірми.

«Ми впевнені, що це звинувачення є несерйозним і намагається запросити завищену виплату через популярність продукту серед преси. Ми відповідаємо за безпеку товарів, які пропонуємо», – відреагували в Goop.

Свічка «з ароматом вагіни», яка пахне геранню, цитрусом, бергамотом та кедром, швидко стала бестселером компанії. В асортименті бренда також є вібратори та свічка під назвою «Це пахне як мій оргазм».

Фото: Career Girl Daily

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.