Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнець розробив набір для Lego, натхненний фільмом «Один вдома»

У межах проєкту Lego Ideas

Компанія Lego презентувала набір конструкторів за мотивами стрічки «Один вдома». Іграшку розробив українець Алекс Сторожук.

До конструктора ввійшов будинок із фільму, у якому відбувалися події першої частини традиційного різдвяного фільму. Кожна кімната наповнена деталями зі стрічки, як-от: лосьйон після гоління, домашній тарантул Базза, фургон грабіжників, балончики з фарбою, ялинка й іграшковий потяг.

Колаборація відбулася в межах проєкту Lego Ideas, коли фанати з різних країн пропонують компанії свої ідеї конструкторів. Переможців обирають шляхом голосування. Проєкт Сторожука набрав необхідну кількість голосів у грудні 2019 року й був схвалений компанією.

Набір складається з 3955 деталей. Як зазначили в Lego, це найбільший сет із тих, які коли-небудь створювали фанати в історії Lego Ideas.

«Як і кожна дитина 90-х, я виріс на перегляді «Один вдома», і це займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не уявляю свята без нього. Цей фільм дуже ностальгічний і щоразу нагадує про ці теплі спогади дитинства», – поділився Сторожук.

Нагадаємо: нещодавно Lego оголосила про плани роботи над усуненням гендерних стереотипів у своїх іграшках. Зокрема, там не будуть ділити іграшки «для дівчат» і «для хлопчиків».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.