Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США заснували стипендію імені загиблої Галини Гатчинс. Її отримуватимуть майбутні операторки

На сайті вже можна зробити пожертвування

Американський інститут кіно (AFI) створив меморіальну стипендію для майбутніх операторок у пам’ять про Галину Гатчинс, яка загинула внаслідок нещасного випадку на зйомках вестерну «Іржа». Про це пише Collider.

AFI заснував Меморіальний стипендіальний фонд Консерваторії AFI. Сама Гатчинс закінчила цей же інститут кіно у 2015 році.

Стипендія допоможе фінансувати навчання студенток, які вивчають кіномистецтво в консерваторії. На сторінці стипендії вже можна оформити разове або щомісячне пожертвування.

«Одні лише слова не можуть описати втрату людини, такої дорогої для спільноти AFI. Ми обіцяємо, що дух Галини Гатчинс буде жити в усіх, хто прагне втілити свої мрії в добре розказаних історіях», – повідомляє AFI.

Нагадаємо: минулого тижня операторка Галина Гатчинс загинула внаслідок пострілу Алека Болдвіна, який вистрілив зі зброї, що була реквізитом. Галину доставили на вертольоті в госпіталь Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть. Більше про Гатчинс читайте в нашому матеріалі.

Фото: Newshooter

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.