Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не буду підкорятися вимогам». Комік Дейв Шапелл відповів на звинувачення в трансфобії

Він запропонував глядачам вирішити, чи треба його «скасувати»

Американський комік Дейв Шаппелл відповів на критику з боку транслюдей і представників ЛГБТ, які хочуть його «скасувати». Про це пише BBC.

За словами коміка, він готовий зустрітися з представниками трансгендерної спільноти на тлі критики про те, що його комедійне шоу було трансфобним. Він також запропонував глядачам вирішити, чи треба його «скасувати».

Глядачі та співробітники Netflix критикували спеціальний випуск шоу The Closer, у якому Шапелл говорить, що «гендер є фактом» і що ЛГБТ-люди «занадто чутливі». Ці й інші «жарти» коміка викликали протест біля штаб-квартири Netflix у Лос-Анджелесі. Директор з питань контенту Netflix Тед Сарандос вибачився за те, як впорався з внутрішньою незгодою співробітників, і заявив, що «провалив внутрішню комунікацію».

«У пресі писали, що мене запросили поговорити з трансгендерними співробітниками Netflix, і я відмовився. Це неправда. Я б прийняв запрошення. Хоча я не знаю, про що ми говоримо... Ви сказали, що хочете безпечне робоче середовище в Netflix. Здається, я єдиний, хто більше не може ходити в офіс. Щодо трансгендерної спільноти я більш ніж готовий дати вам аудиторію. Але ви не зможете мене скликати. Я не буду підкорятися вимогам», – поділився Шапелл.

Він також заперечив, що має конфлікт із ЛГБТ-спільнотою, сказавши, що «це не має до них ніякого стосунку» і що йдеться про те, що він може або не може казати.

Фото: NPR

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.