Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПринцеса Японії вийшла заміж і втратила свій королівський статус

Пара планує жити в Нью-Йорку

Принцеса Японії Мако, дочка спадкоємця престолу принца Акісіно та племінниця імператора Нарухіто, втратила королівський статус після того, як вийшла заміж за свого колишнього однокурсника Кея Комуро. Про це повідомляє Reuters.

Відповідно до законодавства Японії, жінки з імператорської родини втрачають свій статус після шлюбу з чоловіком нешляхетного походження. Мако взяла прізвище чоловіка та залишила королівську резиденцію. Тепер пара житиме в Нью-Йорку, де Кей Комуро працює в юридичній фірмі.

Мако заявила, що рішуче налаштована побудувати щасливе життя зі своїм «незамінним чоловіком» після заручин, які викликали різноманітні обговорення й опозицію. Тоді в Мако діагностували посттравматичний стресовий розлад. Вона казала, що фейкові повідомлення про її нового чоловіка викликали в неї «великий страх, стрес і смуток».

«Потік критики дій Кея, а також однобічні спекуляції, які ігнорували мої почуття, змусили брехню якимось чином здаватися реальністю та перетворитися на неспровоковану історію, яку поширювали», – ділилася Мако.

Зазвичай королівські шлюби передбачають серію офіційних церемоній і святкувань, однак подружжя відмовилося від усіх ритуалів, а також не прийняло 1,3 мільйона доларів, які зазвичай дають принцесам при вступі у шлюб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.