Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа ексгубернатора Нью-Йорку подали до суду за сексуальний злочин

У серпні його звинуватили в домаганнях

На колишнього губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо, який пішов у відставку після звинувачень у домаганнях, надійшла скарга до суду про вчинення сексуального злочину. Про це повідомляє CNN.

Скаргу подали до міського суду Олбані. Оскільки йдеться про сексуальний злочин, відредагована скарга невдовзі буде доступна для широкого загалу.

У скарзі стверджують, що 7 грудня 2020 року Куомо «насильно просунув руку під сорочку жертви та на її інтимну частину тіла». Обвинувачений торкнувся лівих грудей постраждалої «з метою приниження та задоволення його сексуальних бажань».

У своїй заяві адвокатка Куомо Ріта Главін відкинула звинувачення та поставила під сумнів чесність шерифа округу Олбані Крейга Еппл.

Нагадаємо: у серпні прокурори висунули Куомо звинувачення в сексуальних домаганнях до 11 жінок, зокрема, його підлеглих. Губернатор заявив, що жінки неправильно розуміли його слова, жести й манери та що його поведінка завжди мала на меті «виражати тепло». Однак згодом Куомо оголосив про відставку після 10 років на посаді.

Фото: NY Daily News

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.