Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТенісистка Пен Шуай звинуватила ексвіцепрем’єра Китаю в сексуальному насильстві

Допис видалили з місцевої соцмережі

Китайська тенісистка та колишня перша ракетку в парному рейтингу Пен Шуай звинуватила в сексуальному насильстві ексвіцепрем’єра Китаю Чжана Ґаолі. Про це спортсменка розповіла на сторінці в соцмережі Weibo, але незабаром допис видалили, повідомляє New York Times.

Як повідомляють у ЗМІ, після публікації ім’я Пен припинили показувати в результатах пошуку, однак на той момент інформацію вже поширювали.

Тенісистка розповіла, що мала стосунки з Чжаном, які не були за згодою й призводили до зґвалтування. Пен додала, що не може надати відповідних доказів.

«Я не можу описати, як мені було огидно та скільки разів запитувала себе, чи я все ще людина? Я відчуваю себе ходячим трупом. Щодня я грала, якою людиною я справді є?» – написала спортсменка.

«Ми повинні усвідомити, наскільки важливим є те, що Пен Шуай вирішила висловитися. Небагато людей мали б сміливість зробити це, тому що це могло статися через вашу безпеку та вашої родини», – сказала Лю Пін, відома китайська феміністка, яка наразі живе в Нью-Йорку.

Фото: Radio Free Asia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.