Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКаньє Вест порівняв рух #MeToo з романом «1984» Джорджа Орвелла

Репер відреагував на критику через спілкування з Мериліном Менсоном

Каньє Вест розкритикував рух #MeToo, який виступає проти сексуального насильства в індустрії розваг і за її межами, описуючи його як «контроль над розумом у дусі «1984». Репер говорив про відомий однойменний роман Джорджа Орвелла, пише The Guardian.

Під час інтерв’ю для подкасту Drink Cramps музикант відповів на звинувачення, із якими зіткнувся після недільної служби на честь його нового альбому Donda. На захід запросили Мериліна Менсона, якого звинуватили в сексуальному насильстві.

«Коли я сиджу поруч із Мериліном Менсоном протягом п’яти пісень… Вони ж не можуть скасувати пісню. Вас у чомусь звинуватять або ж когось, із ким ви були 10 років тому. Водночас є жінки, які пережили дуже серйозні речі, коли до них чіплялися без їхньої згоди. Це відрізняється від обіймів, але класифікується як те саме. Це влада й політика. Ну, знаєте, маніяки, які хочуть влади й контролю. Це контроль над розумом у дусі «1984». І стадний інстинкт».

Раніше Вест уже критикував #MeToo у своєму треку Yikes, де згадав музичного продюсера Рассела Сіммонса, якого багато жінок звинуватили у зґвалтуванні й інших видах сексуального насильства.

Фото: The Washington Times

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.