Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСингапур не буде оплачувати лікування проти COVID-19 людям, які не захотіли вакцинуватися

Також лікування покриватимуть дітям до 12 років

З 8 грудня уряд Сингапуру перестане оплачувати лікування проти COVID-19 людям, які відмовилися від вакцинації «за власним вибором». Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я Сингапуру.

Уряд почне стягувати платню за лікування COVID-19 з пацієнтів, що відмовилися вакцинуватися з власних міркувань, які впливають на «непропорційне навантаження медичних ресурсів».

«Наразі невакциновані люди становлять значну більшість тих, хто потребує інтенсивного стаціонарного лікування, і непропорційно сприяють навантаженню наших медичних ресурсів. Пацієнти з COVID-19, які невакциновані за власним бажанням, усе ще можуть використовувати регулярні механізми фінансування охорони здоров’я, щоб оплачувати свої рахунки, де це можливо», – йдеться в заяві міністерства.

Окрім вакцинованих, розраховувати на оплату лікування також зможуть діти до 12 років і люди з протипоказаннями до щеплень.

Наразі в Сингапурі повністю покривають лікування від COVID-19 для всіх громадян, постійних жителів і власників довготривалих дозволів на проживання. Єдиним винятком є люди, які отримали позитивний тест незадовго після повернення з-за кордону.

У країні 85% людей, які мають право на вакцинацію від коронавірусу, вже повністю вакциновані, а 18% отримали повторні щеплення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.