Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПодруга принцеси Діани не працюватиме над 5 сезоном «Корони» через незгоду зі сценарієм

Він розповість про останні роки життя Діани

Британська телепродюсерка й подруга принцеси Діани Джемайма Хан пішла з посади консультантки майбутнього 5 сезону драми «Корона» від Netflix.

В інтерв’ю The Times Хан заявила, що автор «Корони» Пітер Морган попросив її стати співавторкою сезону, зокрема, епізодів, які стосувалися останніх років життя принцеси Діани. Зрештою, Хан погодилася.

«Ми разом працювали над планом і сценаріями з вересня 2020 року по лютий 2021 року. Коли наша угода про співавторство не була дотримана й коли я зрозуміла, що ця конкретна сюжетна лінія може не бути зображена з такою повагою чи співчуттям, як я сподівалася, то попросила вилучити всі згадки про мене з серіалу й титрів», – розповіла Хан.

У відповідь на слова продюсерки Netflix опублікував заяву: «Джемайма Хан була подругою й відвертою прихильницею «Корони» з 1 сезону. Вона була частиною широкої мережі добре інформованих і різноманітних джерел, які забезпечили розширену інформацію нашим сценаристам і дослідницькій групі, надавши контекст для драми, яка називається «Корона». Вона ніколи не була сценаристкою за контрактом».

Роль принцеси Діани в «Короні» виконала Емма Коррін, а в наступному сезоні її замінить Елізабет Дебікі. Продовження охопить роки, що безпосередньо привели до її смерті в 1997 році. Також у продовженні драми зіграли Імелда Стонтон, Джонатан Прайс, Леслі Менвілл і Домінік Вест.

Фото: Vanity Fair

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.