Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Соцмережі – це ілюзія». Белла Хадід розповіла про проблеми із психічним здоров’ям

Модель опублікувала довгий допис в інстаграмі

Модель Белла Хадід опублікувала пост в інстаграмі, де відверто розповіла про свої проблеми з психічним здоров’ям. Дівчина також висловила підтримку користувачам, які переживають схожі проблеми, і закликала не соромитися свого стану.

«Соцмережі – це ілюзія. Будь ласка, пам’ятайте про це, якщо відчуваєте труднощі. Іноді все, що вам потрібно почути, – це те, що ви не самотні. Тож від мене до вас: ви не самотні. Я люблю вас, я бачу й чую вас. Самодопомога та психічні захворювання не лінійні, це майже як плавні американські гірки: є свої злети та падіння, а також сторони. Але я хочу, щоб ви знали, що в кінці тунеля завжди є світло, й американські гірки в якийсь момент завжди повністю зупиняються. Завжди є вірогідність, що все почнеться знову, але для мене завжди було приємно знати, що навіть якщо це триває кілька днів, тижнів чи місяців, воно поліпшується, навіть на мить», – написала Хадід.

Модель опублікувала допис у відповідь на інтер’ю Віллоу Сміт, де співачка розповіла про стан свого психічного здоров’я. До тексту Хадід додала підбірку селфі, які робила, коли переживала те, що описує в дописі.

«У мене було достатньо зривів і вигоряння, щоб знати це: якщо ви достатньо наполегливо працюєте над собою, проводите час на самоті, щоб зрозуміти свої травми, тригери, радощі та рутину, ви завжди матимете можливість зрозуміти або дізнатися більше про свій власний біль і як з ним упоратися. Це все, що ви можете попросити в себе», – додала модель.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.