Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖіноча тенісна асоціація вимагає розслідування харасменту в бік Пен Шуай

Тенісистка звинуватила ексвіцепрем’єра Китаю в сексуальному насильстві

Жіноча тенісна асоціація (WTA) вимагає розслідування заяви китайської тенісистки Пен Шуай, яка звинуватила ексвіцепрем’єра Китаю Чжана Ґаолі в сексуальному насильстві. Про це повідомляє BBC.

У заяві WTA зазначили, що Шуай «заслуговує на те, щоб її почули, а не піддавали цензурі» після того, як вона розповіла свою історію.

«У всіх суспільствах поведінка, про яку стверджує Пен Шуай, має викликати розслідування, а не потурання чи ігнорування. Ми пишаємося Пен Шуай за її неабияку мужність і силу. Жінки в усьому світі знаходять свій голос, що боротися із несправедливістю. Нашим абсолютним і непохитним пріоритетом є здоров’я та безпека наших спортсменок. Ми робимо заяву, щоб домогтися справедливості», – наголошують у WTA.

Нагадаємо: Пен Шуай розповідала, що мала стосунки з Чжаном, які не були за згодою й призводили до зґвалтування. Тоді тенісистка додала, що не може надати відповідних доказів. Після публікації звинувачень ім’я Пен припинили показувати в результатах пошуку, однак на той момент інформацію вже поширили.

Фото: Digi24

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.