Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМерілін Менсон психологічно знущався над жінками у звуконепроникній кімнаті – Rolling Stone

Видання опублікувало результати розслідування, яке тривало 9 місяців

Мерілін Менсон, він же Браян Ворнер, замикав жінок у звуконепроникній кімнаті у квартирі в Лос-Анджелесі з метою психологічних тортур. Про це ідеться у звіті Rolling Stone за результатами дослідження, що тривало 9 місяців.

Звіт створений на основі 55 інтерв’ю з людьми, які знали Менсона. Вони стверджують, що музикант «зміг приховати очевидні злочини за створеним ним персонажем Меріліна Менсона й музичною індустрією, яка підтримувала й отримувала через нього прибуток».

Кілька людей, знайомих із Ворнером, розповіли про «ізоляційну камеру, яка використовувалася для психологічного катування жінок». Ці джерела заявили, що він називав її «кімнатою для поганих дівчат».

Сам Ворнер неодноразово згадував кімнату у своїх інтерв’ю. У травні цього року Ешлі Морган Смітлайн, яка звинуватили Ворнера в насильстві, розповіла журналу People, що він замкнув її в кімнаті, коли вона «розлютила його».

Колишній асистент Ворнера також сказав Rolling Stone, що ця кімната існувала, однак заперечив, що коли-небудь бачив там замкнену жінку.

Також у звіті звернули увагу на чорний гумор музиканта, який, зокрема, часто жартував про зґвалтування й убивство. Деякі джерела згадали аб’юз зі сторони Ворнера в бік його матері, а також членів команди.

Раніше стало відомо, що колишня помічниця Менсона Ешлі Уолтерс подала позов до суду проти музиканта. Дівчина звинуватила Ворнера в 6 злочинах, серед яких – сексуальне насильство, домагання та навмисне заподіяння емоційних переживань. Акторка Еван Рейчел Вуд також звинуватила Мерsліна Менсона в насильстві. Після її заяв ще п’ять жінок, зокрема акторка Есме Б’янко, висунули схожі звинувачення.

Сам Ворнер заперечував заяви постраждалих жінок і стверджував, що звинувачення «є жахливими спотвореннями реальності» та що він «мав погоджені стосунки з однодумцями».

Фото: AP News

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.