Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЙорданія вимагає розслідування через підозру, що в жіночій збірній Ірану грав чоловік

У результаті матчу збірна Йорданії не вийшла у фінал турніру

Син короля Йорданії та президент Федерації футболу країни Алі бін аль-Хусей вимагає розслідування щодо матчу жіночої збірної проти команди Ірану. Там пізорюють, що за команду Ірану грав чоловік. Про це повідомляє «НВ».

Матч відбору на кубок Азії відбувся 25 вересня. Жіноча збірна Йорданії програла команді Ірану з рахунком 2:4 й не вийшла у фінал турніру. Головною героїнею стала голкіперка збірної Ірану Зохре Кудаєй, яка в серії післяматчевих 11-метрових відбила два удари.

Принц Йорданії звернувся до Азійської футбольної конфедерації з офіційним запитом щодо можливого виходу на поле чоловіка у складі жіночої збірної Ірану.

«Потрібно з’ясувати, чи має право цей гравець та інші члени команди виступати з огляду на те, що жіноча збірна Ірану має історію гендерних проблем і допінгу», – ідеться в заяві Федерації футболу Йорданії.

Тренерка збірної Ірану Мар’ям Ірандост спростовує звинувачення з боку Йорданії та стверджує, що всю команду ретельно оглянув медичний персонал і що всі спортсменки пройшли тести на гормони та тестостерон.

Жіночий Кубок Азії з футболу відбудеться в січні 2022 року в Індії.

Фото: Dailysabah

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.