Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Алека Болдвіна знову подали до суду. Актор нібито не мав стріляти за сценарієм

Помічниця режисера з питань сценарію розповіла нові деталі справи

Помічниця режисера з питань сценарію фільму «Іржа» Меймі Мітчелл подала до суду на актора Алека Болдвіна. Про це повідомляє BBC.

За словами Мітчелл, у сцені, під час репетиції якої Болдвін випадково вистрілив в операторку Галину Гатчинс, стрілянини взагалі не мало бути згідно зі сценарієм.

У позові вказано, що в цій сцені група мала відзняти три великі плани: очі актора, пляму крові на його плечі, а також «момент, коли він опускає руку до кобури й витягує револьвер».

«Болдвін навмисно, без поважної причини чи виправдання підняв заряджену зброю й вистрілив із неї попри те, що майбутня сцена не передбачала стрілянини з вогнепальної зброї», – ідеться в позові.

Мітчелл стверджує, що вона стояла за 1,2 метра від актора, коли він вистрілив. Позивачка звинувачує Болдвіна й інших продюсерів у заподіянні умисного емоційного страждання та шкоди, а також вимагає компенсації за моральні страждання. На пресконференції з приводу позову адвокатка Глорія Аллред назвала поведінку Болвіна халатною та звинуватила його в недотриманні техніки безпеки.

Це вже другий позов проти Болдвіна. Раніше керівник команди освітлювачів Сергій Свєтной подав до суду на актора й інших членів команди. Він вимагає покарання для винних і компенсацію, оскільки недбалість на зйомках викликала в нього «серйозне емоційне страждання».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.