Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУперше в американському Діснейленді з’явився темношкірий Санта-Клаус

Ініціативу вже підтримали в соцмережах

Уперше за 66 років історії Діснейленду в США відвідувачі парку зможуть побачити темношкірого Санту-Клауса. Його образ змінили відповідно до культури окремих громад штатів, повідомляє CNN.

Темношкірий Санта з’явився в різдвяних зонах парків у Каліфорнії та Флориді, надалі його побачать і на інших локаціях. Відвідувачі вже залишають позитивні відгуки на зміни на сторінках у соцмережах.

«Я майже впевнена, що щойно вперше побачила темношкірого Санту-Клауса в Діснейленді, і я справді заплакала від щастя», – написала гостя.

«Оскільки Disney впроваджує цю зміну як частину своєї ініціативи щодо різноманітності й інклюзивності, це дійсно дозволяє мені відчувати себе комфортніше та відчувати себе побаченою, коли я відвідую парк. Я в захваті від того, що це ж отримають діти різного походження, коли вони відвідують парки Діснея», – поділилася темношкіра співробітниця Діснейленду.

Зазначається, що парки Діснея та Діснейленд у США чи не останніми запровадили ініціативу з темношкірим Сантою. Його образ давно популяризують у торгових центрах, рекламі та на ігрових майданчиках.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.