Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМеріліна Менсона номінували на «Ґреммі» попри звинувачення в сексуальних злочинах

Голова «Ґреммі» прокоментував номінацію Менсона

23 листопада «Ґреммі» оголосили номінантів премії 2022 року. Серед них на перемогу претендує альбом Donda Каньє Веста, до запису якого долучився Мерілін Менсон.

Номінація Менсона викликала негатив у мережі на тлі звинувачень музиканта в сексуальних злочинах. Видання TheWrap опублікувало коментар голови «Ґреммі» Гарві Мейсона-молодшого.

«Ми не обмежуватимемо людей, які можуть подавати свої роботи на розгляд. Ми не розглядаємо минуле людей, їхні судимості чи ще щось, окрім слідування нашим правилам, строку подачі й іншим критеріям. Якщо все правильно, артист може подати роботу на розгляд», – заявив Мейсон-молодший.

Голова «Ґреммі» додав, що премія буде контролювати події на сцені, шоу, червону доріжку «Ґреммі», а також перевірить усіх, хто захоче стати частиною церемонії. Проте вони не будуть «обмежувати людей у подачі робіт для голосування».

Нагадаємо: ще минулого тижня Rolling Stone опублікував звіт за результатами дослідження, що тривало 9 місяців. За його результатами, Мерілін Менсон, він же Браян Ворнер, замикав жінок у звуконепроникній кімнаті у квартирі в Лос-Анджелесі з метою психологічних тортур, яку також називав «кімнатою для поганих дівчат».

Під час інтерв’ю для подкасту Drink Cramps Каньє Вест відповів на звинувачення через запрошення Меріліна Менсона до колаборації. Репер розкритикував рух #MeToo, описуючи його як «контроль над розумом у дусі «1984».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.