Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританська депутатка заявила, що їй заборонили брати на роботу сина. Уряд перегляне правила

За словами депутатки, раніше з цим не виникало проблем

Депутатка Великої Британії Стелла Крізі розповіла, що їй заборонили приходити на засідання парламенту з тримісячним сином. Тепер спікер Палати громад Ліндсі Гойл попросив переглянути правила.

Крізі опублікувала лист у твітері, де вказано, що в Палату громад не можна приводити дітей. Депутатка відповіла, що «матерів усього парламенту, здається, не мають бачити й чути». До твіту Крізі додала хештег #21stCenturyCalling («21 століття викликає»).

«Очевидно, парламент написав правило, яке означає, що я не можу брати свою добре виховану 3-місячну сплячу дитину, коли виступаю в залі. До речі, досі немає правила щодо носіння масок», – написала депутатка.

Крізі розповіла BBC, що регулярно брала з собою сина, а перед ним свою дочку до палати громад. Але після того, як з’явилася зі своїм сином у сусідньому Вестмінстерському залі, вона отримала електронного листа, у якому сказано, що це не відповідає нещодавно опублікованим правилам щодо «поведінки» та «ввічливості».

Після інциденту Ліндсі Гойл звернувся до Комітету з процедурних питань з проханням розглянути правила щодо того, чи можна немовлятам з’являтися парламенті.

Фото: Telegraph

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.