Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГітарист Queen Браян Мей звинуватив ЗМІ у «викривленні» його слів щодо транслюдей

Музикант казав, що сьогодні Queen не вважали б достатньо різноманітним гуртом

Гітарист Queen Браян Мей відреагував на публікації в ЗМІ щодо своїх слів про трансспільноту. Музикант опублікував допис в інстаграмі, повідомляє Deadline.

До цього Мей відповів на питання The Mirror під час заходу каналу ITV, де поділився думкою щодо нового правила премії BRIT Awards, яку зробили гендерно нейтральною.

Музикант нібито сказав, що нововведення є символом «лячної» тенденції та додав, що він вважає, що в наш час Queen не вважали б достатньо різноманітним гуртом.

«У нас повинні були би бути люди різного кольору шкіри, різної статі. І в нас повинна була би бути транслюдина. Ви знаєте, що життя не повинно бути таким. Ми можемо бути розділені та різні», – зазначають слова Мея.

Також музикант нібито додав, що «багато речей працюють досить добре, і їх можна залишити в спокої».

Після публікації інтерв’ю ЗМІ почали випускати матеріали, де писали, що той нібито вороже ставиться до різноманітності й, зокрема, транслюдей. Тоді Мей опублікував допис, де звинуватив медіа у викривленні його слів, через які він здався «недружнім до транслюдей».

«Так, на нещодавньому заході ITV я потрапив у засідку журналіста. І це призвело до цілого безладу в пресі, що створило враження, ніби я недружній до транслюдей. Це не може бути більш далеко від істини. Мої слова були викривлені. Я повинен був думати, перш ніж говорити з тими хижаками з преси».

Музикант додав вибачення до всіх, кого могли образити його слова та подякував своїм шанувальникам за підтримку.

«Моє серце, як завжди, відкрите для людей усіх кольорів, усіх віросповідань, будь-якого гендера й орієнтації, форм і розмірів, усіх. Ми всі заслуговуємо на повагу та рівність у цьому світі», – написав музикант.

Фото: Clara Molden

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.