Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПоліція провела обшук у будинку Меріліна Менсона після звинувачень у сексуальному насиллі – ЗМІ

Раніше Rolling Stone виявив, що Менсон замикав жінок із метою психологічних тортур

Поліція Лос-Анджелеса провела обшук у будинку Меріліна Менсона в межах розслідування звинувачень музиканта в сексуальному насильстві. Про це пише TMZ із посиланням на джерела.

Правоохоронці вирушили до будинку Менсона, що знаходиться в Західному Голлівуді. Вони отримали ордер на обшук і приїхали за адресою Менсона, якого на той момент не було вдома.

Джерела видання повідомили, що в результаті обшуку поліцейські вилучили пристрої для зберігання даних, зокрема жорсткі диски. Їх переглянуть перед поданням справи до прокуратури округу Лос-Анджелес.

Справу щодо Менсона відкрили ще в лютому цього року. Раніше його колишня помічниця Ешлі Уолтерс подала позов до суду проти Менсона. Дівчина звинуватила музиканта в 6 злочинах, серед яких – сексуальне насильство, домагання та навмисне заподіяння емоційних переживань. Акторка Еван Рейчел Вуд також розповіла про насильство Менсона. Після її заяв ще п’ять жінок, зокрема акторка Есме Б’янко, висунули схожі звинувачення.

Сам Ворнер заперечував заяви постраждалих жінок і стверджував, що звинувачення «є жахливими спотвореннями реальності» та що він «мав погоджені стосунки з однодумцями».

У листопаді Rolling Stone опублікував звіт щодо дослідження, яке тривало 9 місяців. За його результатами, Менсон, він же Браян Ворнер, замикав жінок у звуконепроникній кімнаті у квартирі в Лос-Анджелесі з метою психологічних тортур, яку також називав «кімнатою для поганих дівчат».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.