Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ ООН заявили про вірогідність побороти епідемію СНІДу до 2030 року

В організації додали, за яких умов це можливо

Подолання епідемії СНІДу до 2030 року можливо лише в разі об’єднання світу задля боротьби зі стигмою й нерівністю. Про це йдеться в заяві ООН до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом, який відзначають 1 грудня.

У повідомленні організації додають, що виконання спільної мети покінчити зі СНІДом до 2030 року не прогресує не через брак знань чи інструментів для подолання, а через «структурну нерівність, яка заважає впровадженню рішень ля профілактики та лікування ВІЛ». Так само це впливає на подовжену боротьбу з пандемією COVID-19 та економічні й соціальні кризи.

«Уряди мають перейти від слів до справи. Необхідно забезпечувати умови для інклюзивного соціально-економічного розвитку. Відмовитися від дискримінаційних законів, правил і політичних заходів, щоб надати всім однакові можливості та викорінити нерівність. Для урядів настав час виконати свої обіцянки. Вони повинні діяти прямо зараз і відповідати перед нами», – кажуть в ООН.

ООН підсумовує, що подолання СНІДу до 2030 року можливе в разі боротьби з економічною, соціальною, культурною та правовою нерівністю.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.