Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета, через який загинула Галина Гатчинс

Перше інтерв’ю після трагедії на зйомках фільму «Іржа»

Актор Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета, з якого смертельно поранили операторку Галину Гатчинс на зйомках фільму «Іржа». Про це він розповів у першому інтерв’ю після трагедії для телеканалу ABC News. Канал випустив короткий промо-ролик.

У ролику Болдвін ділиться, що йому досі важко усвідомити, що сталося. За словами актора, він «гадки не має», як на знімальному майданчику з’явилася бойова куля.

«Я не спустив гачок. [...] Ні, ні, ні. Я б ніколи не націлив на когось пістолет і не натиснув би на спусковий гачок. Ніколи», – відповідає Болдвін на твердження журналіста, що той нібито не мав стріляти за сценарієм стрічки.

У коментарях до промо користувачі обурилися, що канал використовує трагедію заради своєї вигоди: глядачі вважають, що вся інформація повинна залишатися лише між учасниками розслідування. Повне інтерв’ю вийде ввечері 2 грудня на ABC News і на стримінгу Hulu.

Нагадаємо: операторка Галина Гатчинс загинула внаслідок пострілу Алека Болдвіна, який вистрілив зі зброї, що була реквізитом. Галину доставили на вертольоті в госпіталь Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть. Більше про Гатчинс читайте в нашому матеріалі.

Фото: MEGA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.