Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБіллі Айліш стала людиною року за версією зоозахисного фонду PETA

Співачка стала наймолодшою володаркою нагороди

Біллі Айліш отримала звання людини року за версією благодійного зоозахисного фонду PETA («Люди за етичне ставлення до тварин»).

Організатори пишуть, що цього року Айліш погодилася одягти сукню Oscar de la Renta на Met Gala лише за умови, якщо бренд відмовиться від натурального хутра. Також тоді на Met Gala вперше пропонували повністю веганське меню.

«Мені не віриться, що одяг із хутра досі не є повністю забороненим у 2021 році. Я в захваті, що команда Oscar de la Renta почула мене з цього приводу та внесла зміни, які не тільки впливають на краще для тварин, але також для нашої планети та навколишнього середовища», – казала Айліш.

Співачка дотримується веганства з 12 років і використовує свій майданчик із закликом боротися за права тварин і захист навколишнього середовища. Цього року Айліш запустила веганську колекцію взуття з Nike, випустила веганський аромат та оголосила про реліз власного веганського молочного шоколаду. А напередодні Дня подяки вона нагадала своїм шанувальникам, що індики є «одними з найніжніших створінь у світі», закликаючи дотримуватися інших святкових традицій.

Біллі Айліш стала наймолодшою володаркою нагороди в історії PETA. Раніше фонд називав людьми року Опру Вінфрі, Хоакіна Фенікса й інших.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.