Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКарді Бі призначили першою креативною директоркою Playboy

У межах співпраці реперка також запустить свою онлайн-платформу

Реперка Карді Бі стала першою в історії креативною директоркою Playboy. Про це пише WWD.

Реперка працюватиме над редакційними статтями, а також мерчем за модною тематикою й темою сексуального здоров’я. Окрім цього, Карді стане засновницею онлайн-платформи Centerfold від Playboy, запуск якої планується цього місяця.

«Карді – справжнє втілення бренду Playboy завдяки своїй свободі самовираження, прагненню допомогти артистам бути почутими та вмінню відзначати сексуальність і бодіпозитив», – заявив виконавчий директор Plby Group Бен Кон.

Відомо, що платформа Centerfold буде покликана «безпосередньо взаємодіяти зі своїми шанувальниками, розширювати спільноту та створювати власний контент і комерційний бізнес серед музики, моди, мистецтва, активностей і розваг для дорослих».

«Приєднання до сім’ї Playboy здійснило мою мрію. Я не можу повірити, що це справді відбувається. Скільки себе пам’ятаю, я завжди відчувала зв’язок із Playboy. Це справді незвичайна платформа для творчості без цензури, і я надихаюся цією спадщиною боротьби за свободу вираження. У мене стільки ідей, не можу дочекатися», – поділилася Карді Бі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.