Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHulu видалив фільм про трагедію на фестивалі Astroworld через критику в соцмережах

Через недбалість організаторів загинули 10 відвідувачів

Hulu видалив документальний фільм про трагедію на музичному фестивалі Тревіса Скотта Astroworld після обурення в соцмережах. Про це пише NME.

Події, які описують у фільмі, сталися 5 листопада. Під час виступу Скотта на Astroworld маса людей намагалася підійти ближче до сцени. Унаслідок сильної тисняви постраждали 300 відвідувачів, 8 людей загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. У результаті на Скотта й інших організаторів подали позови в суд. Причиною трагедії називають недбалість і прорахунки організаторів.

1 грудня на стримінгу з’явилася документальна стрічка про ці події, що назвали Concert from Hell («Концерт із пекла»).

«Фестиваль Тревіса Скотта Astroworld мав стати концертом усього життя, але перетворився на трагічний жах. Погляньте на кожну хвилину того, що сталося в натовпі, на молодих постраждалих, які були вбиті, і на те, що відбувається далі», – ідеться в описі фільму.

Майже одразу в мережі почали критикувати стримінг за трансляцію Concert from Hell, оскільки від фестивалю пройшло зовсім мало часу й люди ще не оговталися від трагічних подій.

«Люди досі ховають своїх близьких. Судові справи навіть не почалися. Чудові документальні стрічки включають усі факти. Минуло недостатньо часу, щоб можна було висвітлити це повністю», – пише користувачка у твітері.

Однак уже 2 грудня Hulu видалив документальну стрічку, пояснивши, що це не фільм їхнього виробництва, а спецвипуск розслідування місцевої станції новин Х’юстона, що показували в ефірі ще 20 листопада.

Фото: Alex Bierens de Haan/Getty Images

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.