Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ мережі критикують інтерв’ю Енсела Елґорта після звинувачень у сексуальному насильстві

Актор зіграв головну роль у стрічці «Вестсайдська історія»

У мережі негативно відреагували на нові інтерв’ю Енсела Елґорта через звинувачення актора в сексуальному насильстві у 2020 році. Зокрема, відео з актором на Late Late Show із Джеймсом Корденом здебільшого має негативні коментарі щодо того, що Елґорт не заслуговує на увагу після оприлюдненої інформації постраждалої дівчини.

Улітку 2020 року користувачка твітеру опублікувала заяву, що Елґорт «здійснив сексуальне насильство» над нею, коли їй було 17, а йому – 20. Дівчина розповіла, що написала Елґорту в соцмережах, і вони зв’язалися через Snapchat. «Я була ще дитиною й була його шанувальницею. Отже, коли це сталося, замість того, щоб запитати мене, чи хочу я припинити секс, знаючи, що це був мій перший раз, і я плакала від болю й не хотіла цього робити, єдиними словами, які вийшли з його вуст, були: «Нам потрібно тебе навчити».

Твіт дівчини швидко став вірусним. Тоді, наступного дня, Елґорт написав в інстаграмі, що з цією дівчиною в нього були «короткі, законні стосунки за згодою» та що він ігнорував її після розставання, що, за його словами, було «незрілою й жорстокою річчю, яку можна зробити з кимось». Водночас щодо звинувачень про напад Елгорт написав, що «її опис подій просто не те, що сталося. Я ніколи ні на кого не нападав».

За кілька днів після цього дівчина видалила твіт і закрила свій акаунт. Елґорт також видалив допис зі своєю відповіддю. Водночас декілька жінок також опублікували подібні заяви разом зі скриншотам переписок, стверджуючи, що Елґорт також робив їм непристойні пропозиції, коли вони були неповнолітніми. Однак звинувачення не підтверджували, й актор на них не реагував.

Наразі Елґорт бере участь у промо стрічки «Вестсайдська історія», де зіграв головну роль. З огляду на те, що стрічку зняли до звинувачень актора, автори вже не могли перезняти фільм. Однак, за думкою користувачів, Елґорта треба було «скасувати» одразу після того, як його звинуватили в сексуальному насильстві. Також люди не розуміють, чому ніхто не піднімає цю тему в інтерв’ю з актором.

«Голлівуд чекав рік, сподіваючись, що всі забудуть, щоб спробувати повернути Енсела. Вони думають, що ми тупі?» – пише один із користувачів на YouTube.

«Я розумію, що фільм зняли до того, як з’явилися звинувачення; це було занадто важко, дорого й майже неможливо перезняти; і що фільм висвітлює досягнення та виступи інших акторів (особливо професіоналів Бродвею). Але чи ми дійсно повинні залучати його до ток-шоу й поводитися так, ніби нічого не сталося? Як він (нібито) напав на багато неповнолітніх молодих жінок, а потім просто ховався рік без жодних наслідків?» – пише інша користувачка.

Для прикладу Variety згадує звинувачення Армі Хаммера в сексуальному насильстві, у результаті чого вихід його останнього проєкту, фільму «Смерть на Нілі», поставили під сумнів. Тож, як пишуть у виданні, «здавалося, що щось подібне станеться з Елґортом і «Вестсайдською історією».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.