Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛюди почали їсти менше цукру під час пандемії коронавірусу

Уперше за 40 років

Через пандемію коронавірусу люди почали їсти менше цукру вперше за 40 років – повідомляє Bloomberg.

Це пов’язано з тим, що через коронавірус кінотеатри, кафе, ресторани, спортивні стадіони в усьому світі закрилися на карантин, а тому продажі солодких напоїв і кондитерських виробів впали. Згідно з прогнозами Bloomberg, поки не відомо, коли великі компанії зможуть їх відновити.

За даними британської аналітичної компанії Czarnikow Group, протягом 2019–20 років споживання цукру у всьому світі зменшиться на 1,2%. Аналітик Бен Сід розповів, що люди споживають значно більше продуктів поза домом, ніж удома.

«Якщо ви йдете в кінотеатр, ви, ймовірно, вип’єте літр або навіть більше газованих напоїв під час перегляду фільму, водночас, на нашу думку, навряд ви вип’єте цілий літр під час перегляду Netflix», – додав Сід.

Згідно з даними компанії Czarnikow Group, опублікованими на Bloomberg, за перші три тижні квітня 2020 року обсяги Coca-Cola зменшилися приблизно на 25%, PepsiCo Inc. у Німеччині також очікують падіння доходу, а виробники кондитерської продукції повідомили, що їхні продажі знизилися ще до квітня.

Обкладинка: Rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.