Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОрганізація White Ribbon запустила кампанію про вплив токсичної маскулінності

Під час експерименту чоловіки слухали живий виступ музикантів

Організація White Ribbon запустила кампанію Uncomposed, мета якої – допомогти емоційно замкненим чоловікам подолати прояви токсичної маскулінності.

Під час експерименту чотирьом чоловікам запропонували послухати живий виступ музикантів, які грають трихвилинне адажіо. У процесі чоловіки описували свої почуття.

«Занадто довго суспільство вчило чоловіків бути «сильними», пригнічуючи свої емоції. Воно героїзувало цю версію маскулінності. Uncomposed розпочне розмову тв заохочує чоловіків і хлопців визнати й висловити цілу низку емоцій», – пояснив виконавчий директор White Ribbon Умберто Кароло.

Компанію запустили з метою дослідити, чому чоловіки уникають вразливості і як це може призвести до депресії, утрати зв’язків, зловживання психоактивними речовинами та насильства.

«Це допомогло мені замислитися над собою й дало інструмент, який я можу передати своїм хлопцям. Я думаю, що завдяки цій ініціативі я став кращою людиною», – поділився батько-одинак Скотт Джонсон.

«Ми можемо допомогти покінчити з гендерним насильством, нормалізуючи та пропагуючи емоційну грамотність та здорову маскулінність серед чоловіків і хлопців, а також підкреслюючи, що сила – це здатність проявляти вразливість», – додав Умберто Кароло.

В організації додають , що чоловіки здатні навчитися відкрито виражати глибину своїх радощів, горя та страхів, що допоможе налагодити більш глибокі зв’язки із сім’єю, друзями й однолітками.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.