Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Австралії альбом зі співом птахів обігнав платівки Біллі Айліш і The Weeknd

Він зайняв п’яту сходинку в музичному чарті

Альбом Songs of Disappearance («Пісні зникнення»), що складається із записів співу австралійських птахів, які перебувають під загрозою вимирання, зайняв п’яту сходинку в музичному чарті Австралії ARIA.

Як повідомляє ABC News, проєкт Songs of Disappearance натхненний доповіддю BirdLife Australia про зникнення птахів. У чарті платівка обігнала новий альбом ABBA Voyage, платівки Біллі Айліш і Дуа Ліпи, а також збірку хітів The Weeknd.

«Це неймовірно – вибити Майкла Бубле, Мераю Кері та цілу купу інших справді відомих виконавців. Загалом це не так дивно, тому що я вважаю, що австралійці приділяють набагато більше уваги екологічній кризі, з якою ми всі зіткнулися та з якою зіткнулися унікальні й неймовірні види, які також називають Австралію своїм будинком», – сказав Ентоні Альбрехт, співзасновник The Bowerbird Collective.

В альбомі звучить спів 53 видів птахів, які перебувають під загрозою. Композиції створив звукозаписувач дикої природи Девід Стюарт. Колекція Стюарта складається з тисяч пташиних пісень, які він записував протягом 40 років у процесі подорожей по віддалених частинах Австралії.

Кошти від продажу альбому передадуть на діяльність BirdLife Australia.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.