Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗірки «Секс і місто» відреагували на звинувачення Кріса Нота в сексуальному насильстві

Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс опублікували заяву

Акторки серіалу «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс опублікували спільну заяву у відповідь на звинувачення Кріса Нота у зґвалтуваннях.

«Ми глибоко засмучені почути звинувачення проти Кріса Нота. Ми підтримуємо жінок, які вийшли вперед і поділилися своїм болісним досвідом. Ми знаємо, як складно має бути це зробити, і відзначаємо їх за це», – ідеться в заяві акторок.

За кілька годин до публікації стало відомо, що Нота виключили з касту серіалу CBS The Equalizer. До цього агентство актора розірвало з ним контракт.

Раніше THR публікував заяви двох жінок, які розповіли, що Кріс Нот вчинив над ними сексуальне насильство. Це сталося в Лос-Анджелесі у 2004 році та в Нью-Йорку у 2015 році відповідно. Постраждалі під псевдонімами Зої та Лілі розповіли, як познайомилися з Нотом і коли відбулися напади актора. Сам Нот заперечує звинувачення, заявивши, що ці «зустрічі були за згодою». У п’ятницю Daily Beast опублікував звинувачення третьої жінки, яка заявила, що Нот спробував зґвалтувати її у 2010 році. За словами представника актора, «Кріс не знає, хто ця особа».

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.