Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram змінить політику на користь темношкірих користувачів

Та інших вразливих спільнот

Instagram змінить деякі правила своєї політики на користь темношкірих користувачів, а також представників інших вразливих спільнот.

За словами генерального директора компанії Адама Моссері, тепер Instagram верифікуватиме акаунти й ідентифікуватиме користувачів, які належать до меншин, а також змінить деякі алгоритми, ставлячи їхні інтереси в пріоритет.

Приводом до таких змін стали рух Black Lives Matter і протести проти расизму й насильства у США. «За останні кілька тижнів ми стали свідками неймовірного руху, що поширюється по всьому світу. Коли ці важливі теми торкнулися нашої платформи, ми побачили, що спільноти в Instagram мобілізуються, вимагаючи справедливості й солідарності з тим, щоб підтримувати темношкірих, чути їхні голоси й удосконалювати обізнаність про рівність афроамериканців у всьому світі», – написав Моссері.

Він також зазначив, що платформа вирішила змінити політику у відповідь на закиди про те, що Instagram пригнічує самовираження меншин. Моссері пояснив, що відгуки від представників ЛГБТ, бодіпозитивних активістів і митців, які користуються Instagram, допомагають компанії робити свій продукт більш інклюзивним.

Обкладинка: Unsplash

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.