Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩе дві жінки звинуватили Кріса Нота в сексуальних домаганнях

Одна з них працювала дублеркою на зйомках «Секс і місто»

Ще двоє жінок звинуватили в сексуальних домаганнях актора Кріса Нота, відомого за роллю містера Біга в серіалі «Секс і місто».

Кантрі-співачка Ліза Джентіле виступила із заявою разом зі своєю адвокаткою. За словами співачки, у 2002 році Нот, якого вона знала ще з 1998 року, попросив Лізу показати свою квартиру. У помешканні він почав чіплятися до жінки та чіпати її груди. Джентіле розповіла, що звільнилася після кількох спроб відбитися від дотиків Нота. «Він дуже розлютився, почав кричати та називати мене дражничкою і стервою. Він вибіг із моєї квартири». За словами постраждалої, наступного ранку Нот зателефонував їй, попередивши, що «якщо я коли-небудь розповім про те, що сталося напередодні, він зруйнує мою кар’єру, я більше ніколи його не побачу та що він занесе мене в чорний список бізнесу». Співачка поділилася, що розповіла про все зараз, щоби підтримати жінок, які звинуватили Нота до цього.

Про «токсичну» поведінку Нота також розповіла акторка Хізер Крістін, яка протягом 4 сезонів була дублеркою Крістін Девіс, яка грає Шарлотту. У лютому Хізер опублікувала есе про зйомки в серіалі, написане для видання The Independent.

Тоді в тексті Крістін згадала «актора альфа-самця», але не назвала його імені. В оновленій заяві вона повідомила, що писала про Нота. За її словами, одного разу актор він провів рукою по її спині та сідницях, а через деякий час вона чула, як він сказав про іншу дублерку: «Я хочу, щоб її зв'язали, заткнули їй рота та віднесли в мій трейлер».

Раніше THR публікував заяви двох жінок, які розповіли, що Кріс Нот вчинив над ними сексуальне насильство. Це сталося в Лос-Анджелесі у 2004 році та в Нью-Йорку у 2015 році відповідно. Постраждалі під псевдонімами Зої та Лілі розповіли, як познайомилися з Нотом і коли відбулися напади актора. Сам Нот заперечує звинувачення, заявивши, що ці «зустрічі були за згодою». У п’ятницю Daily Beast опублікував звинувачення третьої жінки, яка заявила, що Нот спробував зґвалтувати її у 2010 році. За словами представника актора, «Кріс не знає, хто ця особа».

Акторки «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс уже опублікували спільну заяву у відповідь на звинувачення Нота.

Фото: Glamourmagazine

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.