Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРівненська облрада підтримала законопроєкт про «пропаганду гомосексуальності»

За звернення проголосували 49 депутатів

Рівненська обласна рада ухвалила звернення до Верховної Ради з підтримкою законопроєкту №6327 щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім’ї, дитинства, материнства і батьківства. Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на засідання облради.

Законопроєкт передбачає штрафи від 17 тисяч гривень за «пропаганду педофілії, гомосексуальності та трансгендерності». Автором ініціативи виступив депутат Андрій Петохін, обраний за єдиним багатомандатним виборчим округом від групи «За майбутнє». За його словами, звернення підготували від імені міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та сімейні цінності».

«З огляду на численні звернення наших виборців щодо зростання тенденції публічної пропаганди аморальних відхилень від конституційної норми сім’ї… звертаємося до вас із проханням підтримати закон», – заявив Петохін.

Звернення підтримали 49 депутатів, троє не голосували. Тепер його скерують до Верховної Ради.

19 листопада Верховна Рада зареєструвала законопроєкт про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім’ї, дитинства, материнства і батьківства.

Зокрема, під пропагандою трансгендерності вважають рекламу гормональної терапії чи хірургічної операції зі зміни статі або заклики до використання такої продукції чи послуг. Авторами проєкту є депутати від «Слуги народу» та групи «За майбутнє».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.