Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСинтія Ніксон розповіла, за якої умови погодилася знятися в серіалі «І просто так…»

Акторка також прокоментувала розкриття теми віку в продовженні

Акторка Синтія Ніксон, відома за роллю Міранди в серіалі «Секс і місто», розповіла, чому вирішали взяти участь у продовженні проєкту «І просто так…», незважаючи на вагання.

В інтерв’ю виданню News Corp Ніксон поділилася, що, коли їй зателефонувала Сара Джессіка Паркер з ідеєю, вона серйозно сумнівалася щодо повернення до своєї ролі.

«Це було дуже важке рішення. Я справді не думала, що зроблю це, мені не дуже хотілося. Але я говорила із Сарою Джесікою, Майклом Патріком Кінгом і Крістін Девіс про те, без чого я не могла повернутися назад – справжньої зміни з погляду відсутності різноманітності в оригінальному серіалі, і вони погоджувалися», – зазначила акторка.

Акторка також прокоментувала розкриття теми віку в продовженні й те, як «жінки десятиліттями піклуються про інших людей і знову можуть зосередитися на собі». Ніксон додала, що в «Секс і місті» не вистачало расової та гендерної різноманітності. «Я дуже пишаюся оригінальним серіалом, незважаючи на те, що іноді він ігнорував расу та гендер», – каже акторка.

У попередньому інтерв’ю Elle UK Ніксон назвала «захопливим» новий каст із небінарними персонажами й різноманітностю гендерної ідентичності. «Це одна з причин, чому ми хотіли зробити шоу – повернутися назад і виправити те, у чому ми дійсно помилилися», – сказала тоді акторка.

Раніше редакція Wonderzine Україна поділилася враженнями після прем’єри перших серій «І просто так…»

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.