Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд відхилив позов чоловіка, який малюком знімався для обкладинки альбому Nirvana

Позивач стверджував, що оголене зображення є дитячою порнографією

Суддя в Каліфорнії відхилив позов Спенсера Елдена, який немовлям знявся для обкладинки платівки Nevermind гурту Nirvana. Про це повідомив музичний журнал Spin.

Елден подав до суду на гурт минулого року, стверджуючи, що зображення на обкладинці є дитячою порнографією. Адвокат позивача заявляв, що обкладинка перетинає межу дитячого порно та що гроші в кадрі роблять дитину «схожою на секс-працівника». Елден же казав, що поява на обкладинці Nevermid викликала в нього «екстремальний і постійний емоційний стрес із фізичними проявами», а також втрату освіти, заробітної плати та «насолоди життям».

«Заява Елдена про те, що фотографія на обкладинці альбому Nevermind є «дитячою порнографією» на перший погляд не серйозна. За розсудом Елдена, кожний, хто має цей альбом, буде винним у тяжкому злочині зберігання дитячої порнографії», – стверджують адвокати гурту.

Представники Елдена можуть подати повторний позов до 13 січня. Якщо вони цього не зроблять, то більше не зможуть подати аналогічний позов.

Позов Елдена, який подали в серпні минулого року, вимагав компенсацію в 150 тисяч доларів у кожного з підсудних, серед яких колишні учасники гурту, фотографи та студії звукозапису.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.