Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСеріал «Ранкове шоу» із Дженніфер Еністон і Різ Візерспун продовжили на 3 сезон

Консультантка серіалу поділилася, що в продовженні можна очікувати «стрибок у часі»

Apple TV+ продовжив на третій сезон драму «Ранкове шоу» із Дженніфер Еністон і Різ Візерспун у головних ролях.

Шоуранерка перших двох сезонів Керрі Ерін піде зі своєї посади. Її замінить виконавча продюсерка Шарлотта Стаудт («Картковий будинок»). Ерін, яка має угоду з Apple TV+, виступить консультанткою в продовженні.

«Було захопливо спостерігати за тим, як «Ранкове шоу» протягом останніх двох сезонів набирає сили, досліджуючи актуальні сюжети, які відгукнулися глядачам по всьому світу й водночас залишилися неймовірно цікаві», – сказав керівник відділу програм для Apple TV+ Метт Чернісс.

Керрі Ерін розповіла Deadline, що в третьому сезоні очікує «стрибок у часі». Також вона поділилася, що хоче бачити більше сцен із Бредлі (Візерспун) і Лаурою (Джуліанна Маргуліс). «Я відчуваю, що Алекс [Дженніфер Еністон] уперше після пілотного епізоду прийняла себе такою, якою вона є, і зіткнулася зі своїми гіршими страхами, і я хочу побачити, як фенікс повстає з попелу і як вона вчиться жити повним життям, залишаючись справжньою та люблячою», – додала Ерін.

Серії другого сезону «Ранкового шоу» виходили з вересня по листопад минулого року. За сюжетом, команда «Ранкового шоу» намагалася відновитися після дій Алекси та Бредлі. Телекомпанія UBA переживала нові часи, де так важлива ідентичність і коли наш імідж може дуже відрізнятися від того, хто ми є насправді.

Фото: IMDb

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.