Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКім Кардаш’ян звинуватили в шахрайстві після реклами криптовалюти

На інфлуенсерку й інших зірок подали позов до суду

На Кім Кардаш’ян подали до суду через просування фіктивної біржі EthereumMax після того, як вона закликала підписників купити криптовалюту. Про це пише The Wall Street Journal.

Окрім Кардаш’ян, у позові вказані боксер Флойд Мейвезер та баскетболіст Пол Пірс. Їх звинувачують у «неправдивих або оманливих заявах інвесторів щодо EthereumMax за допомогою реклами в соціальних мережах та інших рекламних заходів».

У позові стверджується, що EthereumMax є «спекулятивним цифровим токеном, створеним таємною групою розробників криптовалюти». У документі пишуть, що зірки закликали підписників купувати криптовалюту.

Райан Хюгеріх із Нью-Йорка подав скаргу від свого імені й інших осіб, які придбали токени EthereumMax у період з 14 травня 2021 року по 27 червня 2021 року й утратили свої гроші.

Голова Управління фінансового контролю Великої Британії Чарльз Рендалл прокоментував позов: «Шахраї регулярно платять впливовим особам у соціальних мережах за те, що вони допомагають їм просувати та скидати нові токени на основі чистої спекуляції».

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.