Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕван Рейчел Вуд розповість про насилля Меріліна Менсона у своєму документальному фільмі

Акторка пережила домашнє насилля під час стосунків із музикантом

Американська акторка Еван Рейчел Вуд представить документальний фільм Phoenix Rising («Повстання Фенікса»), де розповість більше про насилля свого колишнього партнера Меріліна Менсона. Про це пише NME.

Минулого року акторка публічно звинуватила Менсона в домашньому насиллі, що пережила під час їхніх стосунків з 2006 по 2010 рік.

Як повідомляє Variety, прем’єра фільму з двох частин відбудеться на кінофестивалі Sundance 24 січня, а «в найближчі місяці» вийде на HBO.

Справу щодо Менсона відкрили ще в лютому 2021 року. Раніше його колишня помічниця Ешлі Уолтерс подала позов до суду, у якому звинуватила музиканта в 6 злочинах, серед яких сексуальне насильство, домагання та навмисне заподіяння емоційних переживань. Після заяв Вуд ще 5 жінок, зокрема акторка Есме Б’янко, висунули схожі звинувачення.

У листопаді Rolling Stone опублікував звіт щодо дослідження, яке тривало 9 місяців. За його результатами, Менсон, він же Браян Ворнер, замикав жінок у звуконепроникній кімнаті у квартирі в Лос-Анджелесі з метою психологічних тортур, яку також називав «кімнатою для поганих дівчат».

Менсон заперечує всі звинувачення Вуд та інших жінок, стверджуючи, що вони «цинічно та нечесно прагнули монетизувати й використовувати рух #MeToo», розпочавши «скоординовану атаку проти нього».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.