Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗброярка на знімальному майданчику «Іржі» подала до суду на постачальника реквізиту

Підсудними виступають постачальники патронів, використаних на зйомках

Зброярка Ханна Гутьєррес-Рід, яка працювала над знімальному майданчику вестерну «Іржа», подала до суду на постачальника реквізиту Сета Кенні. У позові стверджують, що його компанія продала бойові патрони. Про це пише The Guardian.

У позові проти Сета Кенні та його компанії PDQ Arm & Prop вказано, що вони продавали реквізити, які містили холості патрони, змішані з бойовими. «Ханна та вся знімальна група «Іржі» покладалися на оману підсудних про те, що вони надали лише фіктивні патрони», – ідеться в документах, які подали до суду штату Нью-Мексико.

У позові також детально описані дії Гутьєррес-Рід на знімальному майданчику, коли вона передала зброю Болдвіну. «Наскільки Ханні відомо, пістолет тоді був заряджений шістьма холостими патронами», – ідеться в позові.

Гутьєррес-Рід отримала близько 7 з половиною тисяч доларів за роботу над фільмом, яка також передбачала роботу помічницею з реквізиту. Раніше її адвокат стверджував, що ця подвійна роль, а також «спішна й хаотична атмосфера» на знімальному майданчику заважали їй повністю зосередитися.

Восени минулого року операторка Галина Гатчинс загинула на зйомках вестерну, коли Болдвін вистрілив зі зброї, яка була реквізитом, не знаючи, що вона заряджена. Після нещасного випадку в кіноіндустрії почали активно обговорювати проблему безпеки на знімальному майданчику.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.